JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, March 29, 2011

Tragedi Semalam

Saper tengok Berita Tv1 semalam angkat tangan..... Masa tu ema tengah masak Ikan Steam tuh... Nt post yang lain ema akan upload gambo Ikan steam itew key... Back to the point.... Al-kisahnya Hari Isnin lepas rumah Tok ema kat kampung kena ribut... Habis bumbung umah Tok tercabut... Rumah atas yang berpapan/berkayu tu semua habis kena terbang dek angin taufan...Kesian n simpatinya... Jom tengok rumah Tok ema...


Beginilah jadinya akibat ribut yang kuat melanda Kampung 2, Alor Janggus, Alor Star Isnin Lepas...
Antara rumah teruk rosak ialah rumah Tok ema...

One more thing is "my hubby" cancelled vacation ke Langkawi... actually we`re not alone going there but the reunion from SMTeknik Langkawi punya program... n my hubby is the pengerusi... Disebabkan rumah tok kena angin taufan dan keadaan cuaca yang tak mengizinkan di Kedah dan Perlis menyebabkan diorang cancel REUNION tue... Banner dah siap, baju 60pcs and towel 40pcs ordered by hubby dah siap... Tapi terpaksa cancel sebab keadaan ribut kat sana... N we`re informed by friends yang tinggal di Langkawi n sekitarnya... 
Surprisingly my sister in law punya sekolah pun dah tenggealam... SM Teknik Kangar... Bah di Perlis sekarang nie... 

How about my Giveaway SERASI BERSAMA? GA Serasi Bersama masih berjalan... Cuma hadiahnya kena lah tukar... Takkan nak panjangkan tarikh sampai bulan 6 pulak kan?? (the reunion is held on June)... pulak dah kan... Maafla atas ketidaksengajaan hadiah itu... Anyway ema akan cari GIFT lain untuk pemenang... Jangan risau... Nt ema akan update...



No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...