JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, March 7, 2011

Burung burung kecil lagi bagus dari Mr NUffnang kot...

arini check lagi churp churp and suprisngly bertambah lagi earning aku... alhamdulillah... last day bila check kt Mr Nuff tak bergerak ringgit mahupun sen nya... Pekena Mr Nuff skrg nie yea.. Aku kena denda ke? Rasanya dulu memang aku ade langgar P&C nye tapi skrg aku dah jadi budak baik... takde wat fraud lagi... imagine la for 1 week takde langsung earning....  nak kata trafiic aku rendah sangat takdelah sgt kan... (tapi mmg rendah pun).... nak bertukar ke Innity memang tak lepas lagi la... kalo aku daftar pun tunggu ajer untuk direject.... selalunya akan dapatla sikit dr Mr Nuff walau tak banyak kan.. sen2 pun duit jugak... saper nak bagi kan... tp last week mmg bad week for me kot... hurmmm...


Burung2 kecil juga yang bagus,,, Sebab aku berhempas pulas mengiklan kan iklan dia n I deserve to have it... Burung2 tu faham perasaan aku.. sob sob... neway thanks to burung2 kecil for earn me some of earn...

2 comments:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehehehe..besla ade nuffnang..cmne nak uat ea?

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...