JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, April 8, 2011

Review bloggers famous de amours.... Part 2

Assalamulaikum... wbt...

Dalam Part 1 sebelum ema ade citer pasal blogger famous de amours kan.  iaitu tak lain tak bukan.... benashaari dan yuyu zulaikha....

Key, dalam part 2 nie ema nak review 2 blog yang agak kebabom jugak...

they is :

3.Maria Elena


Ema tak ingat kat mana mula-mula ema boleh tervisit blog Maria Elena nieh.. First time masuk ema tengok video sketsa yang dibuat oleh beliau dahulu... kahkahkah... cenggitu lah agaknya ema gelak sampai nak terkeluar biji halkum nieh... memang sempoi abes la cik Maria kiter nie... Something yang interest that makes me to follow her and admire with her is all the content in her blog 95% in English... kotttt... kalo salah maafkan lah patik yea...Wahhh, ema kan minat bahasa Inggeris ni kan... Memang eloklah tu kan... Boleh la improve i punya English nieh.. sedikit sebanyak... Otherwise yang buat ema minat ialah sebab Maria is best... She is what she is.... Takde control cun punya walaupun orang cun giler beb... Gamble habis la kata orang... No wonder why lah she have a superb ramai follower... Jangan lupa tengok video dia taw... mesti korang gelak sambil terherot-herot mulut n terguling2 punya nanti....



4. Mat Gebu


Ni lagi satu blog page yang ema sangat suka... Dapur Tanpa Sempadan diletak pada header blog dia... So, mesti korang tau ape maksudnya kan... Actually dalam blog page Mat Gebu ni semua pasal resipi2 yang giler kentang banyak... Korang nak resipi ape cakap ajer? korang search ajer nt keluarlah resipi yang korang nak tu beserta gambar masakan yang agak menggoda jiwa... mesti kecur air liur lah kalo ema tengok tanpa sedari dah meleleh sampai kena keyboard... cepat-cepat lap takut nt mr somi perasan... boleh gitu??? auta... hehe...
Dalam mat gebu punya blog ada pelbagai resipi dari kuih muih, pencuci mulut, mee, nasi, roti dll... orang kata dari se-simple-simpel makanan hinggalah ke-berat-berat makanan... ayat ape nieh wahai sang harimau??? jangan lupe review k...



ade lagi blog review blogger famous the amous untuk next part... sekian...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...