JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, April 7, 2011

Review bloggers famous de amours....

Assalamualaikum... (tak jawab dosa, jawab sayang- bak kata maria elena)


Since aku dah tau blogger-blogger terkenal ni maka acapkali lah aku berkunjung ke blog mereka... Baru jer tau... hehe... kalo tak sebelum nie aku dok jengah2 blog shop n blog2 member yang aku kenal sebelum aku kenal bloggers terkenal nieh.... 


Bila dah kenal blog2 popular ni jadi adalah references untuk aku jadikan sebagai petunjuk dalam aku berblog nieh... kalo tak aku hentam kromo jer..(skrg pun hentam gak) asal ade cerita aku pun watla entry... takde cerita aku cari cerita... beginikah blogger? tiap2 hari wat entry untuk kejar traffik??? maybe lah... bohongla aku kata blogging hanya suka-suka... takkan nak tutup mata ajer bila ada $$$$$ kat nuffnang tuh... pak lebai yang berserban sebesar bakul pun meleleh tengok $$$$$.. inikan pula kita yang cetek imannya...(bukan korang but me...) sedar diri sendiri banyak kelemahannya... (tetibe mode insaf laks)....


okey, jom review blogger2 terkenal nieh... ini yang aku tau laa... maybe ade ramai lagi yg lom sempat di explore...

1. yuyu zulaikha
yuyu zulaikha nieh aku baru je kenal mggu lepas kot... korang suma mesti dah tau an... aku jer lambat, tertinggal keteapi... org lain naik flight dah sampai... aku dok jalan kaki terhengot2... followers diew leh tahan dowh... aku yang tak tahan tengok.... since aku dah kenal aku rasa minat lak dengan penulisan yuyu yang comey nieh... comey weh... cam aku gak... yang paling aku suka dia rajin sketch gambar cartoon dia yang cute mute tuh... agak kreatif lah bagi aku... I loikkkeee.... jangan lupa review blog yuyu taw... sekarang nieh yuy tengah wat giveaway.. pe lagi jom ar serang dengan tetikus korang...


2. benashaari
Abg Ben ni tak usahla citer... mesti korang sumer kenal giler an... kalo aku masuk segmen abg Ben surelah meletop kejap blog aku nie sebab ramai yang singgah... Dorang singgah sekejap jer... ala-ala transit gitu... pastu belah... hehe... nasib aku lah kan... jadi bagi korang yang baru nak naik cam aku nieh eloklah joint segmen abg Ben nie... tak rugi beb wa cakap... selain tu abg Ben ade gak bagi tips untuk berblog...abg Ben nie leh dikatakan sifu lah gitu.... korang leh ar tanya ape nak tanya...(aku tak pernah tanya pun dowh sebab aku ni (>_<)..... hehe... 


actually ade lagi blogger lain yang terkenal... nanti jap g kiter sambung laks... "awok nak g berehat jap"(gaya usop weelcha).... wink wink...





1 comment:

  1. pehhhh! mekasihhh..
    alaa.. yuyu tak la famous punn.. :(

    sama je dengan orang lain..alaa. :(

    baba penulisan yuyu, terima kasih sangat ye... ^^

    gambar yang yuyu lukis tu, semua sebab sekarang dah kurangkan tepek gambar yuyu dahh..


    terima kasihhhh!!

    hugs <3

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...