JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, April 27, 2011

I`Mulan Maseirra

Assalamualaikum... n very good morning...


I`Mulan Maseirra... wah nama baru pulaks... dah taknak dah nama Messi Maseirra... Sebab aper??? ema dah buhsan ngan Messi... Even Messi nieh my idol tapi malas pulak sebab dia dah menduakan I.... I tak rela you... I tak sanggup dimadu gitu... Even I minat ngan cara Messi main bolasepak but I takmau dah dilabelkan dengan nama nieh sampai bila bila... Yelah ema nak berblog bukan sehari dua tapi sampai mati... Insyaallah jika diizinkan tuhan... 


N kenapa tukar nama I`Mulan??? Sebab ema paling suka dengan watak Mulan dalam cerita animasi Mulan tu sendiri... ema suka ngan Mulan yang sangat sangat berani dan berdikari... Sanggup buat apa sahaja untuk keluarga dan negara... Kalo korang nak tau ema akan mengadap depan TV kalo ade cerita Mulan... dan sanggup tengok youtube untuk semua filem dia... Youtube u all tau jelah kan duration dia 9-10minit... Tapi ema sanggup tengok sampai habis... Nak tunggu pulak buffering youtube tuh lagi... So, that`s why I`m adore to her...


Takpela, walaupun ema tukar nama Mulan tapi address blogspot tetap sama... www.emasriee.blogspot.com..
jugakkk... sampai bebila... Mulan nieh ema taknak dah tukar... hehe... 
saya janji, rakyat Malaysia, berikrar tak akan tukar lagi dah nama header saya nieh... Betullahhh..... ;-))






No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...