JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, April 8, 2011

Yuyu Zulaikha comment kat blog aku-korang ade ke???

hahaha... sajer je buat korang panas... aku taulah korang lagi hebakkk kot dari aku... aku ni apelah sangat kan... belog aku nie banyak mengarut n mencarut je kot... kekadang 18SX pun leh gak... yea ar, baru best... kalo tak takdelah Lionel Messi tergila-gilakan aku nieh... (tengok baru je cakap aku dah mengarut tak tentu hala)...






keylah, tarik nafassss.... hembusssss.... tarikkkkkkkk....... hembusssss..........


last few post aku ade wat entry pasal Review Bloggers famous de Amours... n aku masukkan pasal yuyu zulaikha... n surprisingly yuyu comment balik kat entry yang aku wat tue... alhamdulillah... ade jugak orang yang perasan kan... kalo tak... huhu... seumur hidupla orang lawat teratak buruk aku nieh... terima kasih sangat2 kat yuyu... bukan ape rasa bangga jugak sebab yuyu blogger terkenal nak jugak melayan blogger setahun jagung cam aku nieh...
syukur, alhamdulillah...

5 comments:

  1. ade, haha
    tahniah yuyu komen entri awak ;))

    ReplyDelete
  2. fara : mekasih yer... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. hahahah.. ape la akak ni... saye same je dengan akak.. seorang blogger juga la.. ishh..same je dengan blogger lain ^^

    ishh ishh akak ni.....malu saye :')


    <3

    ReplyDelete
  4. bilelaa azma nk dpt peluang ni.. huhu

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...