JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, January 11, 2012

Assalamualaikum wbt...

Since Mulan tengah addicted dengan OS Ubuntu, so makin ligatlah Mulan mencari desktop background yang maha cantik, yang awesome, yang pretty, yang gorgeous, yang anggun dan yang yang...  yin yang... Walaupun pada hakikatnya banyak lagi yang Mulan kena belajar melalui OS Ubuntu nieh...

Mulan nak bg link kat u all yang mana dah muak dengan desktop yang lama tu kan... Agak-agak dah boleh tukar kot... Eh??? Sambil buat tangan di dada, mata juling dan mulut herot...


 
click untuk mendapat lebih banyak background picture cun

p/s : yang penting colour / resolution dia tak pecah mak...

1 comment:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...