JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, January 6, 2012

Kat masjid pun nak buat hal ka???

Assalamualaikum wbt...

This evening, I'm following my hubby to Masjid As-Salam Puchong Perdana... He called by 'pak imam'  a few days ago... It`s occur to install a cctv in the mosque...

Wah, pak imam call suruh install cctv.. Seems a interest story to hear from hubby... Menurut my hubby masjid tersebut memang banyak penyangak... Orang dalam pun joint sekali mencuri... Apa kes??? Elok sangat la kan, orang yang diharapkan rupa-rupanya dalang segala perbuatan keji...

Dah tu elok sangatla kalau diletakkan kamera.. Baru lah diorang tahu langit tinggi rendah nak mencuri... Petang tad ikut hubby hantar barang kat masjid... The project is currently running...

Masjid tak usah cakap la babe... Memang besar, 3 tingkat kot...  Cantik juge... Kalau malam u all boleh tengok la keindahan masjid tersebut... Sangat menyamankan hati... Tenang ajer bila tengok...

Yang paling hebak bila masjid As-Salam tu ade mesin urot der... Gintell namanya... Meseng masag... (sila pronounce in  Kelantanese)... Mulan pun tak terlepas untuk mencuba meseng Gintell... Hilang segala lenguh-lenguh kat badan wa.. Lagipun Mulan dah 2 kali miss aerobic... Keadaan suami yang tak berapa sihat n Mulan juga demam baru-baru nie... Dengan Gintell.. (Nyanyi cam dalam tv tu oke...)



aaa,,, bersama -sama ber'gintell'.....



 lihatla saya yang sangat 'layan' tuh



ada banyak kerusi gintell kat sini... 




step yang senang nak bermassage dengan Gintell...
masukkan ajer rm1 pastu dok diam-diam sampai habes urot...



p/s : mehla ke masjid As Salam ber'gintell'... best woo... masjid pun bersih dan sangat cantik...

5 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  2. emmet : makasih awak... jemput datang lawat hari-hari key...

    ReplyDelete
  3. suhaina : opkos... berbaloi byr singgit...

    ReplyDelete
  4. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...