JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, January 4, 2012

Surprise Sangat

Assalamualaikum wbt....

Mata ni rasa nak bertongkatkan batang mancis dah nie... Ngantok tahap dracula dah... Tapi disebabkan nak share benda yang seems so exciting lah gamaknya so dengan mata terang benderang disinari cahaya laptop maka Mulan gagahkan jua....

Kitorang dijemput oleh my "beras" a.k.a biras untuk makan malam bersama di Ana Ikan Bakar Petai di Bangi malam tadi... Bab makan mana boleh tolak babe... My biras nak surprise kan her hubby becoz tomorrow (dah lepas dah tomorrow haku) 04/01/2012 is her hubby birthday...

Kami ni memang pelakon terhebak di abad ini... Peneraju utama ialah our aunty ,Faizah diikuti oleh konco-konco lain yang sama terjebak di dalam kancah pementasan drama terlaris tahun 2012... huhu...

Apa lagi, jom tengok apa kami makan... The picture was not so clear... I have no idea y then... Layankan jela...

 Aksi terlampau dari pn isteri dan encik suami


Posing lagi 



 Dua orang adik ipor...



 Air epal asam boi



 Kerabu mangga... 



 Kailan ikan masin




 Telor bungkus



 Ikan Bakar Petai








 seronok demo...



Kamilah pelakon hebak itew... Sampai terharu bithday boy dibuatnya... Un'sangka'rable katanya...

nota kaki : maaf gambar kurang jelas disebabkan oleh perkara yang tak pasti... Makannan lain iaitu : udang goreng tepun + sotong goreng tepung + ikan masak 3 rasa + tomyam campur tak terlihat kelibatnya di dalam kamera yang di'snap' oleh my aunt.... Bukan salah I okeh....

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...