JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, January 18, 2012

Abang Ben nak bagi duit?

Assalamualaikum wbt...

Kali ni Mulan post guna PC so boleh tulis panjang sket kot... Tapi Abang Ben pulak tak kasik... Hanya 100 patah perkataan dibenarkan.. Apa kaitan Abang Ben dan simbol duit di bawah nie?

click banner untuk joint segmen abg Ben (segmen ke?)

Apa yang kita perlu kita buat dengan duit di atas? Jom ambik g beli cikedis... ;p
Nak tau apa kaitan duit dengan blog Mulan? Since Mulan dah menjadi blogger suam-suam kuku (dah setahun jugak berblogging) dan members of Nuffnang, adala sikit earning yang Mulan dapat... kannnnnn..... dari takde langsung... Sebulan adalah naik RM0.10-RM7... 

So, u all boleh expect la blog Mulan ni cemane rupanya... Rasa nak ambik baldi n tadah air mata yang jatuh berjujuran nieh... Sedih ooo tengok blogger-blogger ohsem yang sangat berjaya... Ni yang Mulan nak bertekad nak jadi full time blogger ni... Tak nak jadi dah blogger cipisan... '-(

Alamak rasanya dah lebih 100 patah dah ni... Marah pulak Abg Ben kang... 





1 comment:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...