JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, January 2, 2012

Malam Merdeka Dengan Dato Siti Bahyah

Assalamualaikum wbt....

Malam merdeka baru-baru ini mesti semua dok sibuk dengan Konsert Tahun Baru kan... Bagi Mulan tak, kami ke ceramah agama yang berdekatan rumah... Bukan berdekatan tapi betul-betul depan rumah je kot...(tetibe mode keinsafan timbul dalam diri ini...) keh keh keh,,, * gelak baik

Cam biasa kami pergi berdua lah tapi terus separate bila Mulan dengan penuh eksyen taknak berdiri dan berkobar-kobar nak duduk... Yelah nak dekat 3 jam jugak ko kalo nak berdiri... Ada yang melepak je atas kerusi di taman sebab dah takde tempat duduk... Mujur lah Mulan dapat jugak duduk walaupun keadaan crowded...

Biasalah kan, dah nama Dato Siti Bahyah, bila dia bersuara memang bergemalah alam mendengar alunan suaranya yang lantang itu dan padat dengan isi-isi penting buat kita... Memang tak rasa mengantok sikit pun di buatnya dengan kehadiran seorang lagi ahli panel yang bercerita mengenai kisah Nabi Muhammad SAW dan para sahabatnya....  Suami beliau sebagai moderator ataupun merangkap ahli panel yang lemah lembut orangnya.... Syiok sangat dan Alhamdulillah dapatlah jugak bersihkan otak Mulan yang agak berkarat nieh... Majlis bermula selepas Isya` dan berakhir sekitar jam 11.40pm...



 berebut-rebut nak salam dengan Ustazah... Mulan pun sempat salam jugak... lembut tangan ustzah...




ke tepi, ke tepi... bagi laluan...begitulah kata AJK Masjid yang escort ustazah... 
 ustazah pandangla sini.... apeda shining - shining nieh... hahaha....




ceramah diselitkan dengan Nasyid Kumpulan Nasyid....



No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...