JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, January 8, 2012

Rindu sama kamu....!!!

Assalamualaikum wbt...

Hampir sebulan lebih kot tak jumpa my lovely sister, adik a.k.a Pujah... Insyaallah my family (mak abah dan adik) akan datang stay kat rumah Mulan this month... Syiok tak terkira hati ini... Best wooo...

Harapnya mak n abah duduk lama sikit kali ini... Sebelum ini adalah 5 hari kot paling lama diorang datang lawat anak diorang yang jauh di perantauan nieh... Jauh lah jugak coz my mak n abah dekat Kedah nun... 5 jam gak kot kalau nak balik kampung...

See my sist..



1 comment:

  1. kamu ditag
    kamu ditag :http://fafazukri.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...