JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, January 15, 2012

Finally iphone 4s Is Mine

Assalamualaikum wbt...

Masih ingat tak lagi entry yang ini, yang mana Mulan mengiyau-ngiyau nakkan iphone 4s? Finally, my husband belikan jugak iphone 4s... Masih tak berapa pandai nak guna sebenarnya... kekok sangat... sebelum ni pun memang guna touchscreen, Express Music tapi bila kena penangan iphone 4s nie memang terasa kelainannya...

Actually baru beli semalam jer nieh... sebab tu lah terkial-kial... Canggih sangat la katakan...

Thanks to my hubby yang belikan iphone 4s for her 'bebelling' wife...


iphone 4s colour putih dan casing pun putih.. nanti Mulan upload gambar 'barang kesayangan' ini banyak-banyak lagi key... tunggu... n nanti I will let u all know what`s the special features of it... I love u iphone 4s..

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...