JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, March 11, 2013

Beli Shoes dan Tragedi Back Pack Carlo Rino

Assalamualaikum wbt...

Rentetan dari http://emasriee.blogspot.com/2013/03/a-day-before-he-fly-sunway-pyramid.html... I bought pair of shoes... Bab shoes ok lagi... Very satisfied... Tapi bab backpack amat kaciwa... Kenapa kaciwa... Meh tengok gambar...


My shoes... 


Carlo Rico Back Pack
 Actually teringin nak pakai back pack ni bersebab... Sebabnya taknak guna my Coach.. Sayang kan.. Hari-hari dok lanyak C tue... Boleh tengok my collection of Coach kat http://emasriee.blogspot.com/search/label/Coach...

So, sebab sayang nak guna my C, saya decide untuk beli other handbag atau back pack.... Khas untuk ke tempat kerja ajer... Kalo jalan-jalan bolehla bawak my C tu.... Then, bila tengok kawan-kawan dok galas back pack rasa teringin pulak nak pakai back pack... Tak yah pakai handbag bagai... Cause kadang-kadang I jalan kaki from school to my home yang jauh nya sekangkang kera jer... Jadi amat bahaya jika dok galas handbag...

Wah, panjang elaboration dahku... Harap semua tak pening lalat membaca dan memahaminya...

Pilih punya pilih, then I pun decide la nak ambik backpack yang di attach seperti di atas...
Nice kan... huhu...



Yang buat daku sakit hati ialah one of the PVC stripe button tu terjatuh tanpa daku sedari.... gila tak mengamuk daku???

Nampak macam kuat tapi sebenarnya tak kuat langsung.... Nampak teguh sebab ada gold button yang mengikat tali beg tu... Bila dah tercabut, I decide buang lagi sebelah tu... So, nampak melopong la akibat ketiadaan stripe button....

Oh sangat senang nak cabut rupanya yang lagi sebelah tu...

Sila tahan sabar yea... Now, I`m looking for someone yang can repair my back pack... Price RM259.00...
Tambah lagi dua ratus boleh dapat Coach babe.... Serius geram... Panas.... Bengkak hati... Semua ada...

Start form now on, I banned Carlo Rino brand.... (yeke? kot2 nanti beli lagi)....... :P

Kata hati yang panas memang begitu lah...

Memang takde luck... What can I do... Terima jelah nasib sedemikian rupa....

p/s : Later I will attach yang dah melopong tue,,, Sure u oll sakit hati jugak... Oh my bad luck...


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...