JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, March 1, 2013

Steamboat Antarabangsa Bangi

Assalamualaikum wbt...


Last week, teringin nak makan steamboat... Sementara nak pergi hantar adik ipar kat Bangi tu, alang-alang kami dinner la area situ... Senang... Tak payah nak dua kali kerja...

Search kat google steamboat area Bangi.... Terjumpalah Steamboat Antarabangsa nieh...

Rasa : boleh tahan
Keadaan restaurant : memuaskan
Seafood : fresh jugakla...

Kat sini juga disediakan barbecue... So, u all boleh memasak kat dapur yang disediakan itu... Bapak-bapak yang nak tunjuk skill memasak tu bolehla show off depan isteri dan girl friend masing-masing... Gitu...


kerang, lala dan udang bersedia untuk terjun ke dalam kuah Tomyam... 







macam2 variety of frozen food ada... Boleh pilih ikut suka...  





sotong, ketam... yummeh....  




 cendawan, maggie mee dan sawi... kegemaran saya... 




 ice cream sebagai desert...
desert lain pun ada.... jeruk buah... 




masa barbeque... 


p/s : banyak lagi gambar makanan2 tapi sebab kami tak sabar nak makan so sikit jelah gambar yang dapat capture.... 



No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...