JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, March 18, 2013

Dapat Voucher RM100 dari Parkson

Assalamualaikum wbt.


Ahad lepas, selepas hantar sister in law ke kolej beliau, makanya saya enggak ada kerja mau bikin in... Jadi, saya berjalan-jalan ke Parkson OUG keseorangan.... Hajat di hati ingin membeli seluar barang sehelai dua...

Listen Listen Listen.......!!!

Bila sampai terus pergi ke Ladies Department... Cari seluar... Ok, fine dah grab... 2 helai... Time bayar, cashier tu cakap 200 orang terawal yang buat pembayaran rm300 akan dapat Rebate Rm100... Dia akan bagi Voucher Rm100...

Yabeda bedooo... Best kan... Bought items worth RM400 and you just pay RM300....



Bayar 2 pants only RM129.90... So kena cukup kan sampai RM300 la kan... Untuk cukupkan, Mulan beli comforter... Valid for 16-17/3/2013 sahaja... Alhamdulillah... rezeki... wink wink....

camni la lebih kurang voucher dia...  2 keping RM50.00...
sorry gambar betul xde sebab my phone habis batt...


comforter baru... sejuk jer...
wah, balik rumah siap pasang terus...Sebab???
My hubby balik petang tue... So, tukar la cadar baru... hehe





2 pillow cases ...
1 bolster case...
1 fitted sheet...
1 comforter...



zoom in...

 p/s : sebelum ni tak pernah ada comforter warna hijau... Ubah citarasa pulak lah... hehe... Dapatla grab 2 helai baju dengan nilai Voucher RM100.00 tue... So dengan RM300 tu Mulan dapat 2 pants, 2 blouse and 1 comforter... Berbaloi-baloi....








No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...