JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, March 14, 2013

Suntikan Tahun 1 SK Puchong Indah


Assalamualaikum wbt...

Petang semalam takde kerja, so mencari-cari kerja apa yang nak dibuat.... Haaa... Baru teringat nurse-nurse cantik nak datang ke sekolah untuk suntikan Imunisasi Tahun 1... Jom skodeng nurse-nurse cantik... huhu... Jom tengok ragam kanak-kanak Tahun 1 yang kena inject...

Macam-macam gaya ada... Ada yang melucukan... Ada yang sakit menahan kesakitan..

Ceki daut,,,



Sebelum tu, meh tengok dulu peralatan yang nurse-nurse tu gunakan...
kapas n alcohol (sejuk je bila pakai)


                                                   they`re preparing the injection tools 



tu dia... jarummm.... lari....



here we go... start to inject... 



 steady jer adik nie tau... 
inject 2 belah tau... 



sesi menemuramah...




nurse nampak garang tapi cool jer... siap temuduga adik nie lagi... nak bagi hilang darah gemuruh.... 




 see his face.. berkerut habis.... 




 memahan kesakitan... sikit je dik... macam kena gigit semut jer... 




nurse check tangan, telinga dan mulut...



buku rekod kesihatan murid... 


nurse titiskan ubat ke dalam mulut...



this budak paling dramatic tengok.... menggelupur taknak inject...
mission accomplish dengan bantuan nurse...




the other side.... 




after injection... cool jer adik nie... dah la muka comel... siap boleh senyum lagi tu...




yeahh... i`m done... tak sakit pun... saya kuat... 
ubat yang dipegang kat tangan adik ni ialah ubat kutu.... 




p/s : maaf gambar berselerak sebab internet buat hal... tq sudi baca... 






No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...