JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, March 11, 2013

Carlo Rino Back Pack - Kecewa

Assalamualaikum wbt...

Ni ha... tengok la... Sian kan...

Yang sebelah lagi tu dah dibuang... Alahai senang jer nak tanggal... Tanpa merosakkan apa-apa fabric/material beg tu... 

Apa nak buat ek bila dah jadi kosong macam ni? Sakit hati tu memang la... Tapi sekarang dah tak boleh sakit hati dah.. Kena fikirkan alternatif atau cara terbaik nak me"lawa"kan beg agar tidak nampak cacat...



SEBELUM tercabut...







Hasil SELEPAS tercabut adalah seperti di bawah nie.........

Sebelah je yang ada... Sebelah lagi taktau jatuh kat mana... So biarlah buang 2-2 belah terus...


I`m still thinking how to decorate it... Letak button ok kot... Nantikan kemunculan hasil decoration saya selepas ini.... :) 

p/s : Ini semua POYO!





No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...