JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, December 12, 2011

Ahad Journey

Assalamualaikum wbt...

Since hari ini adalah hari keputeraan Sultan Selangor maka Mulan dengan rasa excited n gembira sebab coti 3 hari berturut-berturut... Siok tol coti kan... Mane tak siok boleh lepak-lepak sampai lebam kat rumah... Not really lor... Today, cam biasa Mulan g office suami buat kerja... hehe... I kan isteri mithali... Isteri mithali memang camni, rajin tolong suami dia... masuk bakul angkat sendiri keh...  


Last day, kitorang g Jalan Pasar- cari ikan... Nak letak dalam akuarium...
Then, perjalanan diteruskan ke Kenanga Mall... cari baju untuk aerobic...
Kemudian gi karok kat Kinrara... RM12 jer kot for 1hour...
Last makan kat Rest Ayam Kampung, R&R Awan Besar...

Pukul 9 baru sampai rumah... Then, masak nasi goreng pulak untuk my hubby...
Pukul 10.30 pergi office suami lagi... Buat ape2 kerja yg patut dan tak patut.. yang x patut tu ialah "facebook'ing dan 'blogging"... Patut kot...

layan karok... kasi gegar bilik itu...

one big family of us... + BFF..


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...