JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, December 29, 2011

Hotel Paling Pelik Di Dunia

Assalamualaikum wbt...

Pagi ni saje google nk cari hotel/resort yang best kat Pangkor... Almaklumlah, dengar citer en Asben nk bawak g honeymoon ke sana Januari depan... So, Mulan pun cepat-cepat cari Hotel yang menarik untuk bermalam... Cari punya cari terasa kalau lah dapat pergi oversea kan best... Wah, tinggi betul angan-anganku ini... Yelah, hidup kena berangan babe.. Baru mimpi jadi kenyataan...

Okey, berbalik kepada carian hotel tadi, sajelah gatal tangan nie nak meng'google' hotel paling pelik di dunia..
Jom bersihkan retina mata anda dengan benda-benda pelik berikut...



1. California’s Madonna Inn, USA
siapa nak merasa kehidupan Zaman Batu bolehlah booking sekarang... Available u...




2. The Galactic Suite Space Resort, Barcelona
projek ini akan bermula Tahun 2012... Meh, saper nak honeymoon di angkasa? Gayat kot... hekhek... Siapa punya idea yg sangat ohsem nieh... Cantik tu, boleh tengok Bumi kita yang indah nieh...




3.The Everland Hotel, Paris
nampak macam ulat bulu tak siap jer... Tapi ia sebenarnya hotel... Boleh tempah semalam sahaja... Makanan dihantar terus ke depan pintu...




4.The Gamirasu Cave Hotel, Turkey
Teringin nak tidur di dalam gua yang berusia lebih 1000 tahun ??? Ada berani??




5.Utter Inn Stockholm, Sweden
Apakah ini? Tak macam hotel pun... Ini hotel paling kolot kot... hehe.. Hotel ini terapung di tengah lautanKita akan ditinggalkan bersendirian di hotel ini.. wah, ape aku nak buat kalau ditinggalkan sesorang yerk? Bagi Mulan, tak syiok arhhh hotel ini.. Sunyi sangat... Dahla takde pape-pape... Air laut jer keliling... 




6.Das Park Hotel, Linz, Austria
Ohh sangat pelik... ia dibina daripada paip longkang yang besar untuk menampung double bed... Nak ke tido kat sini korang?



7.Jumbo Hostel in Switzerland
bermalam dalam kapal terbang... 














1 comment:

  1. mmg nmpk pelik hotel2 tu..huuu..tp xslh jgk mcuba kn.hihi

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...