JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, December 5, 2011

Minum Nesvita Untuk Kurus?

Assalamualaikum wbt...

Since a few weeks nieh Mulan gaining weight for 2.5 kg, then Mulan tekadkan hati nak kuruskan badan... Dah berjaya tak makan malam beberapa malam nie... Pastu Mulan cuba minum air Nesvita Original setiap pagi... Hari ini baru 1st day... Huhu... Banyak hari lagi nak teruskan nieh... Selain itu Mulan juga tak tinggal aerobic...

Harap-harap dengan cara nieh bolehla turunkan berat badan yang naik mendadak nieh... Apa yang buat berat badan Mulan naik mendadak? Jawapannya ialah Mulan selalu mentkedarah at midnight... Dalam pukul 12am camtu memang sangat suka untuk makan... Keluar dengan En Suami dan cari makan... hehe...

Mulan ada tengok vitee  pasal Nesvita kat Tv baru-baru ini... Wah, seronok kemain depa dok kata saya turun 4kg dalam 4 minggu, saya turun 3kg, saya turun 5kg.... Mana boleh dibiarkan nieh... Mulan pergi cari malam tadi jugak Nesvita 3 in 1 Original... Pagi tadi dah minum... Harap-harap bolehla continue sehingga sebulan... Hope so...

ada 4 perisa... U all tengok khasiat dia kat bawah kanan tue... Mulan ambik Original sebab lemak tepu dia kurang berbanding yang lain... 

2 comments:

  1. Cuba tiap mlm minum nesvita 3 in 1 original campur ngan air panas, bole juga campur sesudu nespray.. Esk rasa kenyang je... Kurang 4 kg dlm beberapa bulan je.. Serta selalu la mkn yogurt perasa apa2 je.. Tp klu memang yg beselera tu pandai2 la control mkn.. Tp bekesan..slmt mencuba..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...