JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, December 13, 2011

Port Dickson Vacation

Assalamualaikum wbt...

I know this post must be basi+lemau entry... Dah sebulan kot pergi PD baru terhegeh-hegeh nak upload... :"ade Wan kisah!"....

Kami (suami isteri + Idan) berkonvoi dengan 7/8 kereta ke sana untuk menikmati percutian yang sudah lama dirancang... Mulan punya part ialah perap ayam untuk dijadikan bbq... wah, begitu skema ayatku... 


Kawan-kawan ada yang bawak nasi, spagheti la, donut, cekedis, air dll... Banyak sangat kot nak mention... Jom layankan ajer gambo untuk senang bercerita dengan lebih lanjut..

ayam siap sedia di bbq... dorang cakap sedap ayam perap... aku mulalah nk kembang kuncup... hehe



geng jaga "ayam"...



geng perempuan yang maintain kejenya menyembang...hehe... 
yelah, kitorang dah masak kat rumah semua kan...



u all can see my spare tyre yg superb... now, I`m try to reduce the bad fat..



sponsor by Yanie... nyum...nyum..



see closer... sajer nk bagi jeles...




sehingga menjilat jari tuh...



laki I yg tak sabar nak terjun laut dah...


lepaking... "penat tunggu depa nie bakar ayam"....



all of us yang conquer satu pondok....



No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...