JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, December 6, 2011

Jangan Beli Blackberry Bold 3...

Assalamualaikum wbt...

Ada sesiapa pengguna Blackberry Bold 3 kat sini?

Blackberry Bold 3 yang mencecah harga RM1600 plus minus 6 bulan dulu memang kureng... Smartphone kot... Sayang kan bila beli mahal-mahal then function yang boleh dikatakan agak 'crucial' dah rosak... Ingat lagi time lagi kat Sunway Pyramid kat Authorised Dealer Blackberry lagi tue... Bukan kedai tepi jalan kot...

Blackberry yang sangat gah dengan brand nya taklah sehebat kualiti yang dimilikinya... Semua yang ada Blackberry bangga bila dapat pakai...

Sangat mengecewakan bila handphone yang dibeli tak sampai setahun dah rosak... Rosak macam mana? Kamera dia dah tak function dah... Bila turn on camera dia jadi biru... n appear mix colour garis-garis cam pelangi... Wah, apakah?

Mulan tak dapat nak bagi tengok contoh rupa kamera Blackberru Bold 3 tu sebab takde camera lain lagi yang untuk di'snap'... Cuma nya sekarang ni rasa 'huhhhh'... Susahnya nak snap-snap bila kamera En Suami dah rosak... Dia kurang ambik gambar, Mulan yang suka... Snap sana snap sini... Rasa bosan pulak bila camera dah tak function.. Tak dapat nak candid gambar sedang berjimba n what`s so ever... kannn...



nota kaki : jawapan dia memang kena hantar semula ke kedai yang dibeli dulu... nasib baik ada warranty lagi...

1 comment:

  1. semua BB macam tu ke, atau maybe cume yang Mulan beli je yang jadi macam tu

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...