JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, October 2, 2011

Buffered Lagi Kot...

Assalamualaikum wbt...

Few days ago Mulan ada post pasal Buffered Earnings kan.. hehe... Macam lah banyak sangat kan earnings tue... SS(syok sendiri) ajer.... Hari ini Mulan check lagi earnings... Wah, ada lagi yea??? Alhamdulillah, walaupun tak banyak... kan... at least ada lah improvement setiap minggu ada buffered earnings... '

Berbaloi jugakla jari ini dok menaip tiap-tiap hari kan... Hurm... ber"blog" for my own, cerita ikut suka hati dan tulis apa yang dirasakan nak tulis... Gitu...

sekupang tujuh duit ajer... huhu... 0% CTR... kehkeh..

3 comments:

  1. hahahah ok la tu, aku dah lama tak tgk... hmmmm

    ReplyDelete
  2. lulu : betul tue,,, hehe

    lat`z : takpe nanti ko pun boleh tgk lg...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...