JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, November 23, 2011

Beli Notebook Baru

Assalamualaikum wbt...

Last day teman suami pergi Digital Mall... Tujuan ke sana ialah membeli laptop untuk kegunaan suami kot... (walhal nanti aku yg akan kebas) Dia nak program card access senang... Now, he`s doing a project at Mines 2, so he manage to have a laptop... Sebelum ni takde laptop pun sebab guna PC ajer... Tapi, sekarang dah crucial for him for his business...

He`s decide to bought a TOSHIBA brand... Jom tengok spect :


Processor Type : i3-2330M
Memory (Standard) : 2GB DDR3 HDD : 640GB
Screen : 14" 
Built-in : Optical DVDRW
Graphics : Intel HD
HDMI Port : Yes
Webcam : 1.3MHD
Bluetooth : Yes/v3.0
Speakers :IHDAS
OS : W7HP
Color : GraceSilver
Warranty : 3 Yr RW 

*ok lah tu 3 years warranty kan... 




nota kaki : berkenan dengan brown colour tapi out of stock... processor i5 tambah RM200... 

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...