JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, November 17, 2011

RM100 Punya Hal

Assalamualaikum wbt...

Ni kes RM100 yang diperuntukkan oleh kerajaan baru-baru ini... Alahai kesiaannya parents terpaksa beratur panjang untuk dapat seratus hengget.... Hurmmm... politik... politik.... Tau sangat dah...

3 comments:

  1. politik?
    mungkin..
    tapi,walaupun kerajaan bagi duit tu atas dasar politik..untuk mendapatkan undi..
    kenape pihak yg menyokong pembangkang ambil jugak duit tu?
    kenape penjawat awam yg menyokong pembangkang kerja di bawah kerajaan?
    makan gaji kerajaan bagi?
    pelik pelik..
    saya tak berpihak pada mane2 pihak..cume pelik dengan mentaliti masyarakat malaysia je

    ReplyDelete
  2. memang politik... kalo u duduk dalam sektor awam u akan rasa kebahangan "politik"... bukan semua orang goverment suka dengan cara/pendekatan yang diberikan oleh kerajaan... banyak yang menyusahkan daripada menyenangkan... mungkin pada dasarnya ingin menyenangkan rakyat tapi sebenarnya di sebalik itu ada "tersirat"nya...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...