JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, November 3, 2011

Ingatkan sesuatu

Assalamualaikum wbt...

Cuaca yang mendung nie semendung hati Mulan jugak... huhu... jiwang tak?? Asyik hujan je kan setiap hari... Disebabkan itu kain jemuran Mulan agak lambap jugak selembap tanah yang basah dibasahi titisan hujan... Tp Alhamdulillah, Allah turunkan hujan sebab nak kita lihat pelangi yang indah selepas itu...

Perasaan Mulan agak mendung disebabkan teringat perkara-perkara yang tak dapat dibuang dari otak fikiran ini... Antaranya ialah :

1) Mulan terpaksa pakai handphone buruk sementara nak tunggu en asben beli yang baru... By hook or by crook I want iphone... Less or more it`s ur own business... Gitu... Handphone buruk tu dah takde lagi dalam store Nokia... Can u imagine how old it is? Yang jenis takde colour tue... I have to used it because there`s no more phone in my house... That`s the one left... Sedih gilaaa... How long should I wait for? Huhhh... Sggrrrrr... My asben said couple of days "there`s no stock for iphone at maxis"... We`re maxis user for almost 10 years... Jangan lepaskan peluang!!

2) I just love to pets a rabbit currently... Everytime I remembered bout da Mr Bunny... Tapi Mulan taknak rabbit tu gemuk sampai macam nie...
kalau besar cenggin mahu Mulan lari... 
tamo tamo... takutttt...












Kalu comel-comel seperti di bawah ni Mulan nak...

boleh buat wallpaper kalo comey cenggini...












One of colleague said "it can increase our fertilize if eat rabbit"... Betul ke mitos berkenaan? Sebab katanya arnab ni rajin beranak... so, boleh menyebabkan daku rajin beranak jugakkah? huhu...














3) Teringat journey masa pergi Terengganu with my sweets uncle and auntie.. Ada personal thing yang menyebabkan Mulan asyik teringat and wondering... Huhu... 


p/s : last sekali teringat nak masak apa malam ini? yang ni lagi susah kot nak jawab berbanding 3 perkara di atas... 




2 comments:

  1. besaaaanyeee rabit..heheh..besh nye plokkk :P

    ReplyDelete
  2. iedchan : tu la, rabbit memang besh... bulu pun lembut... geramm

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...