JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, November 28, 2011

Iphone 4S "Boleh Bercakap"

Assalamualaikum wbt...

Sangat terpegun bila tengok Iphone 4S yang boleh bercakap nieh? Korang cakap atau tanya jer apa-apa kat Iphone 4S nieh and dia akan cari solution untuk permasalahan yang korang cipta itu... Ohsem giler...
Contohnya :

- nak send message pada seseorang... Cuma sebut sahaja "Send my message to my mom"....  Then Iphone 4S akan tanya "What will you type to your mom"?.... Kita cakap "What your dish for tonight?" ... Macam itu ajer dan mesej akan sampai pada mak kita... Ohsem tak?


- kita boleh tanya weather jugak kat "dia"/Iphone 4S nieh... Contoh "What weather will be on this Sunday at Kuala Lumpur?"... Then she`ll reply weather pada tempat yang kita nak pergi tue.. Ohsem sangat....


- kita nak buat muffin... tanya ajer dia akan tunjuk cara-cara nak buat sampai dia SET TIME untuk kita...  lagi ohsem...


tengok video ni untuk tengok ke"ohsem" annya...



uhhhhh... macam-macam lagi kot yang Iphone ni boleh buat... Sampai tak terjangkau dek akal kita kot... Giler ohsem.... (sambil jerit)....hehehe

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...