JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, August 24, 2010

Pearl Haya!!!

Salams... mengikut perkiraan patik sudah lebih 3 hari patik tidak meng'update' belog.... Kerana apa????

Streamyx di rumah patik ni wat hal... Kat ofis pun tak sempat nak update... Then, call TM lebih setengah jam pun tak dapat solve problem.. Kata Tm, they found signal from my line to their station... Then, patik fade up... Patik biarkan ajer... 

Tup2 ari nie boleh pulak... Time sahur tadi tak boleh... Ape lah kono ko ni janggg???

Ok, dah..dah.. Jangan nak melalut lagi... I juz nk story pasal last Sunday when my hubby brought me to Yankies Hut, bangi... Sapa taw???

Actually we all berbuka puasa di sana... Kesian kat bini katanya... Yelah kan, bini nie penat jugak dok masak tiap2 hari... Puasa pulak tu kan... Tapi takpe, bini suka masak... Sekali sekala pakwe bawak g jejalan best jugak...

N yang paling best ialah masa selepas dah berbuka n jalan2 kat Bangi tue, I terjumpa my friends nyer butik menjual Tudung... N I said to my hubby... "STOP"... Then I pun masuk la kedai tudung Shazzmin Collection tu n dengan sukanya memilih koleksi tudung yang I suka... Yahoo... Akhirnya dapat... N yang best nye my friend merangkap cikgu kat sekolah I tu bagi harga yang  marvellous... Yea.. yea... dapat tudung Raya... 2 helai lagik... Sapa bayar??? My hubby?? No,no,no...He said... Sendiri bayar... Hehe... sian...

Pearl Haya... wajib beli bak kata pemilik butik tudung nie....
So, dalam hati I cakap haiyaaa... duit terbang... hahaha...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...