JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, August 26, 2010

Ohh.. Ohh... Balik Kampung....


Hurmm... Esok ai akan balik kampung!!!... Bas kul 9.30am...
Bukit Jalil- Sg Petani...Kampung halamanku di Kulim, Kedah... Balik ngan bas??? Yelah, naik bas ajer becoz my hubby tak follow sama... Dier kerja... Sian dia.. Kena kerja...

Then, Senin ni ai balik sini pulak... Benonyer my hubby tak berapa kasik balik sesorang... n memang tak pernah pun sebelum ni balik sesorang... Mesti ngan asben.... Disebabkan ai ambik cuti senin ni maka cuti ai diexceed kan ler sampai selasa... Selasa is our Merdeka Day rite....

Balik kg nieh banyak agenda yang sedang bermain di fikiran nie... Antaranya nak buat biskut ngan mak, nak gentel popiah mini n nak berbuka ngan mak abah... Nak solat Terawih ngan orang kampung... Nak makan masakan mak yang lazat2 tue... hehehe...

So, jgn jeles u oll... Balik kg dulu... Yeebbaa... Rindu kat mak ayah benonyer....
to mr love : jangan nakal2... buka puasa sendiri yerk dengan mamak Salman Shah tue...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...