JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, August 17, 2010

Sempat lagi aku Ber Entry

Sebenonye skrg aku tengah tunggu En Suami... Dia masih belum pulang dari kantor... Aku kebosanan... Lebih kurang tak sampai 40 minit dah boleh buka puasa dah... Aku buhsan...
Kenapa aku tunggu dia?
Sebab dia janji nak bawak aku makan kat luar arini... Petang tadi aku call n yahoo sonotnyer dapat berbuka kat luar...
Aku da penat masak benonyer... 6 hari non stop aku masak... Weekend pun masak gak... Adooyaaii...

Jadi rini dia nk la mengubah angin kan....
Kalo u olls nk taw I ni jarang masak hari2 biasa... Reason???
Cz waste my time, waste my energy, waste my gas kat dapur tu, waste my Sunlight, waste my minyak masak n all is waste...

Why waste???
Sebab I masak untuk my hubby only... I malam sangat jarang makan.... Tapi tak kurus2 pow...
N seb baek my hubby yg request "b, u takyah masak ye for weekday... Kalo weekend OK."
Baik tak somi I??? Wuahahaha...

p/s: hilangkan rasa bosan nieh...  Act my hidung dah terbau sup... Haaa,,, baru I ingat I masak sup tulang kat dapur for sahur nt... Nak g tengok jap ek... Taaa...

2 comments:

  1. masakla best... sedapppp... marvellous.... n satisfy... hehe..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...