JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, August 9, 2010

Nuffnang kasik aku habuan


Salam u ollssss.....


Firstly, rasa gembira cz dpt sedikit habuan dari Nuffnang... Terima kasih diucapkan...

Aku tahu blog yang setahun jagung nie masih memerlukan banyak pembaharuan dan pengubahsuaian... Selain daripada jalan cerita yang menarik untuk blooger kunjung mungkin aku boleh masukkan beberapa knowledge atau panduan kita bersama.... Harap2...


Dengan habuan yang sedikit ini mungkin aku akan menambahkan semangat aku untuk menulis... menulis....
dan menulis lagi....
Apa sahaja bahan menarik akan aku share bersama rakan2 lain....Insyaallah...


2 comments:

  1. salam ziarah...tahniah ye...kite br nak mencuba nufnang ni..create blog taun pas tp x la sehebat mana lg..sebab baru skg nak berjinak2 balik...apepun, salam ta'aruf...

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan shaqira... kite pun samer cam awak gak... baru jer sangat berjinak2 dlm blog nieh... memula igtkan nk wat blog utk sesajer but at the same time my colleague citer blog leh wat duit... tu yg cube... gud luck to u...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...