JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, August 20, 2010

Tak Sukenyaaa....

Ade ke patut suami makan best2 kat hotel n si isteri bukak puasa sesorang kat umah???? Dun like.. Dun like... Suami aku dapat jemputan berbuka puasa malam nie dengan Ex-Boss dia kat Tropicana... Aku tanya dia takkan gi sesorang ajer... "Bini tak leh ikut ke??" My asben said "Abg sorang ajer.. Bos belanja..." Aku bgtaw aku nak ikut... Mana aci... Laki makan sedap2 bini makan nasi bungkus ajer...

Aku cakap lagi "Takpela, bawak wife pun... Nt kite bayar la yang tak booking tu..."
My asben cakap "Nanti abg bgtau kat assiatant dia macam mana...".... Petang nie aku call lagi tanya macam mana... My asben aku cakap "Takleh b, diorang dah booking... Kelab punya"... Meraung aku... ;-(...

Abes tu, my asben cakap lagi "Tak bagi abg pegi ke??"... Dah terdiam lak aku... "Takpela, pergila... Tahun nie ajer... Tahun depan kalo ex-boss jemput jangan pergi".... Then my asben kata "OK"... Jahat tak aku???Jeles wehhhh...
Kalo korang pun kann... Mesti rasa... Sebab ex-boss dia tue kenal aku... Takkan tak bersimpati ngan aku nieh.. (His ex-boss is Chinese neway..)So, the conclussion is I`ve to break-fast lonely tonite... Aku redha jela.... Aku tuntut makan kat tempat yang best nanti...

p/s : Sori yerk kalo entry nie busan... Arghhh..

1 comment:

  1. alahai kesiannya...meh lah rumah saya....kita berbuka sama2....heheheh...walaupun saya tak pose

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...