JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, August 26, 2010

4 Post Dalam 1 Malam...

Disebabkan nak cover post2 yang sebelum nie so I dengan tidak teragak2 meng'publish' 4 post dalam masa tak sampai satu jam... Semuanya juadah berbuka yang sangat lazat.... Hehehe... Juadah buka puasa nie memang takleh lari lahh... Lagi satu nak asah skill memasak dengan lebih tajam lagik.... Leh tengok kat "Suka Makan" nyer topik... Atau u oll leh ajer click kat sini...

Kenapa post sampai 4 tajuk dlm masa 1 jam?????
 Sebab Pc kat umah nie dah wat hal... Jadi,dengan tak teragak2 jugakla ai meng'format' PC nieh.... Dengan kebenaran my hubby gak... Cz PC nieh merangkap Pc untuk bekerja selain layan tenet... Jadi aku pun format la n install balik semua software yang sepatutnya kena install...

Dalam proses format PC... Lambat gak... Haddoii... Nak update lagik... Kang tak genuine lak window nieh... Anti virus lagik... Ini penting... Takut jugak karang ade virus yang menyerang PC nieh... Tak pasal2 ai publish 10 post lak nanti... ;-)

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...