JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Friday, August 6, 2010

Imam Muda (Young Imam) English subs Episode 8 part 6 / 8

Rancangan IMAM MUDA baru-baru ni memang betul2 memberi impak
yang mendalam pada aku...
Memang terasa keberkesanan rancangan ini... Betul2 masuk dalam sanubari ini...
Sebab semua candidate betul2 memberi komitmen yang tinggi dalam program ini....
Diorang tau yang diorang bertanding...
Tapi takde sikit rasa seolah2 dalam pertandingan...
Semua memberikan yang terbaik......
Bahkan semua seperti adik beradik....

Video kat bawah ini adalh salah satu assignment yang perlu candidate ni buat...
Mereka ditugaskan menjadi seorang pegawai jabatan agama bahagian PERKAHWINAN
untuk menasihati pasangan yang mempunyai konflik rumahtangga...

Sangat sesuai la aku tengok untuk jadikan pedoman kan....
Kalo fikir2 balik, hurrrmmm... kesian sangat...
So, somi isteri kenalah give n take...
Kena ada tolerance gitu...





No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...