JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, August 9, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2





 click untuk sertai segmen

Assalamualaikum.... u all kenal tak abang kacak kat atas nieh? huh... tak kenal potong kepala kau...

Mulan dengan jari-jari yang tak berapa runcing ni dengan semangat nak joint Segmen abg Ben nieh... Lama dah tak joint segmen ni babe... Bz manjang... Kalah PM USA... wekkksss...


Abang Ben suruh citer pulaks pasal blog... Haihhh... Ni yang Mulan malu nieh... Apa yang nak diceritakan babe... Blog Mulan yang setahun jagung nie masih perlukan nyawa-nyawa dari blogger lain untuk bernafas... Tolonglah berikan oksigen yang secukupnya pada Mulan Maseirra nieh...

3. Cerita pasal blog kau Mulan
              Mulan mula menulis pada Ogos 2010... Dah setahun kau yea... Haishhh... sambil mengelap peluh di dahi w/pun hakikatnya langsung takde peluh.... Sekejap ajer masa berlalu... Mulan rasa macam baru ajer buat blog... Mulan start buat blog selepas tengok cikgu kat sekolah ini dapat earning from Nuffnang... Wahh... boleh tahan babe... So, why not Mulan try buat... Even setahun dah blog Mulan tapi Mulan ni ala-ala Chipsmore gitu... Sekejap mood berblog datang membuak-buak sehingga sukar dibendung... (boleh post sehinggga 8 post 1 hari tanpa mengira kualiti yang diberikan kepada readers)... Kalau takde mood maka haramlah nak ada post even 1 minggu pon... Mane boleh cenggitu wahai Puan Mulan ku sayang... InsyaAllah Mulan akan berubah sikap kepada yang lebih murni dan rajin menghapdate....
yeke kau Mulan...

4. Dari mana Mulan dapat segmen Abg Ben
               Dari Dashboard Mulan lah... Mulan kan dah jadi follower abg Ben... buat-buat taktau pulak....


5. url blog yang bakal Mulan lawati... nanti Mulan update...okesss...

nak joint segmen sila click banner di atas... ;-)



...

7 comments:

  1. hai awak!!!
    Rajinnya dia join segmen encik ben :)

    ReplyDelete
  2. Hai... linda dtg bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete
  3. Hye..datang ziarah geng segment

    keep in touch ya ^^

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segment yang sama...^^
    Happy blogging....

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen Abang Ben :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    Jom baca dan komen entri ini

    Gatalnya majikan nie :P


    Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...