JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, August 9, 2011

Menjengah ke blog Jejariruncing

Assalamualaikum wbt...

Sekarang ni tengah hangat mengatakan Goal Keeper Malaysia yang putus tunang... Maka, dengan BW tadi Mulan terjumpa sumber-sumber untuk melayan blog ex-penjaga gol tersebut... Jejariruncing namanya... 


Jejariruncing ni actually blogger jugak taw.. Mulan dah pernah dengar dah sebelum ini dari cikgu sekolah ini pasal blog makwe KFCM ni dulu... tapi buat taktau ajer... tadi Mulan ada masa so apa lagi mem"BW" lah... 

Mulan pun actually tiada hak untuk berkata apa-apa mengenai insiden yang menimpa mereka lebih-lebih lagi benda ini melibatkan hati dan perasaan orang... Dan ianya adalah privacy... Setiap orang ada hak untuk melontarkan pandangan but we`re as a stranger need to take care of their feelin... Bukan sewenang-wenangnya mencemuh mereka...

Bagi Mulan sendiri, Mulan rasa sangat simpati dengan mereka berdua... Tak menyokong sesiapa... Elia atau Khairul Fahmi... Cuma Mulan hanya boleh mendoakan kebahagiaan mereka sama ada mereka akan bersama lagi ataupun tidak...

Betul tak? Takde guna nya kita nak menuding jari tepat ke arah KFCM atau jejariruncing sedangkan kita sendiri taktau cerita sebenar... Sementelah, sekarang bulan yang mulia ini kita doakan ajerlah diorang dari jauh supaya mendapat hidayah dan keberkatan dalam menjalani hidup di masa mendatang... cam skema giler ayat apesal kau Mulan...

Last word, Mulan memang suka KFCM jadi penjaga gol... Rasa secure dari yang lain-lain...

Go Malaysia anyway... I love the way Khairul Fahmi defend our Malaysia goal...
To jejariruncing : keep up the happy life ever even it`s tough for u to face it....  


dari cik google.. 

3 comments:

  1. jodoh pertemuan ,ajal maut di tangan Tuhan...

    ReplyDelete
  2. betul tu..mungkin adalah salah msing2 yg mybbkn hubungan mrka putus cm tu..tp klau nk bnding elia dengan dahlia..iyka suke elia ag kowt.huhu..

    ReplyDelete
  3. semua dah tertulis..kita boleh ambil pengajaran dan teladan dari kejadian yg dah berlaku..biasalaa..awal2 lagi dah tunjuk..kalu dah kawin panjang plak citer nye kan..so..better tau dari skarang>>> btol x mulan>>>...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...