JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, August 7, 2011

Meh tengok Harga Emas Hari Ini

Assalamulaikum n Selamat Berpuasa to Muslims... n good morning for non Muslim... ;-)


Naik buntang bijik mata Mulan melihat harga emas sekarang nie... Mak aih, mahal giler.. bapak mahal...

Bila fikir-fikir memang kena belilah emas tahun ini jugak.. For investment... Sebab nanti kalau takde duit boleh pajak dekat Ar-Rahnu untuk dapat cash money... N boleh bayar installment bulan-bulan untuk dapatkan semula barang kemas kita tue...

Hurmm... Zaman sekarang kalau orang pakai barang kemas memang boleh dianggap orang kaya kot... ek...
Nak-nak orang kampung yang sampai ke siku gelang tangannya, rantai leher pulak sebeban kat tengkuk sampai kepala pun dah tak boleh nak angkat, subang lak kalau boleh nak yang gedabak kat cuping tue... 

Kekadang sajer jer nak tunjuk kata ada rantai labuh n mulalah angkat sikit tudung tu naik ke atas... Nak tunjuk loket emas dia ada syiling emas besar... Gitew....

Whateva lah, itu persepsi masing-masing macam mana nak menggayakan ikut keselesaan atau nak kan keyakinan diri... Tak taulah pulak yang show off tu kan.... Sendiri ingatlah mat-mat bertopeng memang suka perempuan yang suka pakai barang kemas sebeban nie... 

Boleh pakai tapi berpada-pada jangan sampai termakan diri pulak... Menangis tak berlagu nanti... 
Pesanan dari Mulan yang sangat emosional ketika ini... Emo ke? dak aih... hehe 

2 comments:

  1. fuyooo mahal nye.... ni klu nk kawen ni kopak poket... hehe

    ReplyDelete
  2. pergh!!!mahal gile kowt..
    semlm bru ingt nk p jual emas..gelang kaki yg dah berthun2 putus2..xdipkai.

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...