JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, August 7, 2011

CUPACS minta 2 bulan BONUS!

Assalamualaikum all...



Since my blog dah macam patung tak bernyawa meh la Mulan nak bagi kesegaran sikit pagi-pagi nieh... Hurmm... siram air banyak-banyak gitu bagi segar bugar... :-)
Love fresh flower ada kena mengena ke?

Mulan berjalan-jalan pagi tadi dan terjumpa satu berita yang agak mengebestkan diri ini... Hurm... Dah nama kerja kerajaan so mestilah dalam hati dan sanubari ini melonjak-lonjak bagai letupan meriam kabait itu... At least adalah peluang sikit buat penjawat awam... Dah 2 tahun kot tak dapat BONUS... Dahla gaji kami kecik babe... Mane nak tahan.... tetibe beremosi lak

Company yang cikai-cikai pun boleh dapat BONUS kan... Tak kiralah berapa bulan pun asalkan adalah sedikit saguhati untuk diberikan... N nak kerja pun bestlah sikit... Kalau tak asyik menyumpah tak habis-habis.... Mana rezeki nak berkat.... Jangan sampai nyumpah-nyumpah deq Non... Bisik-bisik kat belakang jadi lah... eh, bulan Ramadhan bisik-bisik tak baiklah mak kite cakap... hehehe

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...