JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, August 18, 2011

Mulan Nak Header Baru

Assalamualaikum wbt...


Memandangkan header Mulan yang ala-ala segan mati tak mahu tu, Mulan decide nak tukar header blog yang baru la... Ada la blog yang Mulan dok usha-usha yang boleh bantu Mulan nieh tp belum dapat reply lagi... Mulan perlukan pakar artwork untuk design kan doodle dan header yang santek seantero dunia... Kalau u all boleh bagi link blogger terhebak, termurah, terkreatif, terkesima (tetibe) yang boleh buat header dan doodle sila bgtau Mulan eh... (dengan nada paksaan)





Header ni Mulan buat dah awal tahun dulu kot... Guna GIMP 2... Masa ni baru belajar nak main-main dengan GIMP... Tak pernah hayat buat artwork ni taw.... Abesla semua colour Mulan nak bubuh... Tapi nak bagitau la kat kau, memang susah sangat nak buat... Actually tak susah tapi kena ketelitian, kesabaran yang tinggi dan kekreatifan otak untuk menghasilkan cipataan yang marvellous...... Kalau kau jenis gopoh maka tak jadi lah nanti artwork kau tue... 

nota kaki : saper boleh tolong Mulan nie?


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...