JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, August 14, 2011

BONUS dah masuk...

Assalamualaikum wbt...


Alhamdulillah, pagi ni check Maybank2U bonus telah dikreditkan ke akaun... Hurm, tengah pikir-pikir ni apa nak buat dengan duit itu... Haha, takde maknanya, duit itu khas untuk membayar biskut/kuih raya, baju raya untuk mak, abah dan diri sendiri dan bla bla bla... Haishhh.... anyway, thanks to PM yang sudi bagi bonus pada kami warga government... Yelah, berbaloi lah dah 2 tahun kot tak dapat.... 


Duit sekarang ni dah macam air lajunya.... Kalau bawak RM50 tu sekejap ajer habisnya... Lebih-lebih lagi kalau kau duduk kat tempat yang ekonomi tinggi... Cam Mulan, stay kat Puchong... Boleh tahan gakla dia punya mahal... Tapi kena pandai cari kedai yang murah dan berbaloi-baloi... 


Jangan lupa duit raya untuk anak-anak saudara... Tapi takdelah nak kasik kau RM50 tuh... Mau botak kepala en asben... hehe

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...