JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, August 8, 2011

Orang Government Dapat BONUS

Assalamualaikum wbt....

Mulan nak melompat-lompat dan berguling-guling macam dalam cerita Hindustan kejap bila dengar good news nieh... Alhamdulillah, syukur, ada rezeki buat kami yang bekerja di sektor awam ini... Baru je semalam membebel, akhirnya PM dengar jugak rintihan Mulan...  Syukur sangat-sangat dapat durian runtuh...

Bila dah dapat duit yang tak seberapa ini mulalah otak Mulan ligat mencari tempat untuk menghabiskan wang tersebut... Kui kui... Tamo tamo tamo camtu.... Tak baek...

Takdela, Mulan ingat nak bagi kat mak lah barang seratus dua.... ek hem hem hem... Bagusnya Mulan... Anak yang Mithali gitu... ;-)

Tak caya meh CLICK sini.....


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...