JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, August 7, 2011

Korang boleh teka tak siapa Artis nie?

Assalamualaikum wbt...


Pagi-pagi dah kena main teka-teka ker? Hurmm... taknak lah penat nak fikir.... Hehe...
Rileks rileks anak-anak murid sekelian.... Mulan nak otak korang aktif bak Gunung Berapi Karakatao tue baru kerja korang lebih produktif n efektif... ;-).... 


Jom tengok saper artis nieh? Serabai ajer kan... sekarang tidak lagi babe... Silap hari bulan la nak selekeh-selekeh nieh... Mana taknya dia dah siapkan banglo bernilai berjuta ringgit untuk bakal anak perempuan dia yang bakal lahir nanti... Takmo citer panjang meh layan kan jer...

1.
jeng.......... jeng........... jeng...........
scroll down








Jawapan nya Posh Beckam



Lagi...

2.
Siapa?


Tom Cruise 








No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...