JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, October 4, 2011

5 isu entri best hari ini

Assalamualaikum wbt...

Mulan jengah ke blog Ben Ashaari, abg Ben buat segmen la... Mulan pun dah lama tak follow segmen abg Ben,,, Jadi, ape salahnya Mulan nak bersegmen lagi kan... kheennnn... hekhek...

5 isu yang Mulan nak cerita hari ni ialah :

1) Mulan agak pelik dan ajaib dengan Nuffnang.... nak tau kenapa boleh click di sini...

2) Mulan terkejut dengan Jillian Bachelorette Season (tak hengat) dah split dengan fiance dia iaitu Ed... Siapa nak tau apa itu Bachelorette sila tengok TV malam nie Channel 711 pukul 10.50pm oke...

3) Is Kim Kardashian pregnant? entah la, ade rumours yang kata dia preggy.... Nak tau tentang ini sila click di sini....

4) Isu di pejabat : semua pakat dok harap PM Najib akan umumkan berita gembira kepada rakyat...

5) No 5 ni rasanya bukan isu besar... Sebab Mulan tengah fikir nak masak apa malam ni.... Adoiii... serabut la otak pk nak masak apa.... Pagi tadi dengan rajinnya Mulan bawak bekal ke tempat kerja... Lauk : pajeri terung...

U nak joint tak? Sila click banner di bawah ini....

click sini...

11 comments:

  1. datang dari blog ben ashaari..follow u..
    kite nk g bace 5 isu entri best awk ni...
    salam perkenalan..:-)

    ReplyDelete
  2. singgah sini... dari blog Ben Ashaari..

    ReplyDelete
  3. toink2!
    mimi join jugak
    isu last sekali tu sama cm mimi sikit2 la
    hehehe
    salam kenai!

    ReplyDelete
  4. Nama kita Chempaka Sari, datang dari blog abg BEn, memang niat nak cari kawan baru. Kalau sudi singah lah kat belog baru chempaka sari ... kita baru ada 9 orang kawan.

    anyway dah follow sini! kita ni xde orang pilih apatah lagi nak tag hihihi.

    ReplyDelete
  5. qist : jemput datang lagi yea...

    ReplyDelete
  6. thanks lulu,zie fauzi, aimie, teh o baeng, azza...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...