JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, October 3, 2011

Nuffnang... Nuffnang

Assalamualaikum wbt...

Lately Mulan banyak bercerita pasal Nuffnang kan... Hari ni pun Mulan nak rasa nak cerita pasal Nuffnang gaks... My new boyprenz... Hari ni Mulan check ada ada pertambahan earning la.... U all ada ke jadi camni? Yang Mulan tahu pakwe ni akan update pada hari Isnin ajer... tup tup hari ni pun ada tambah gak...

Nak tunjuk bukti tak boleh sebab takleh nak review dah earning yang sebelum ni... Mak confuse oke....

2 comments:

  1. haahha..masih lagi tak paham denga nuffnang neh..dan tak penah check pun pasal be..

    ReplyDelete
  2. oli : Mulan rasa nuffnang dah update earning setiap saat la... sebab ade jer gaining earning...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...