JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, October 12, 2011

Joint Kelas Aerobic

Assalamualaikum wbt...

Since last week Mulan asyik "menggedik" ajer kerjaya... Perkataan "menggedik" di atas boleh diklasifikasikan sebagai "aerobic" yea sayang sayang.... Kisahnya bermula bila my auntie was organised the aerobic class at Bukit Kuchai, Bandar Kinrara Puchong... And I`m the one who "penyibuk" yang rajin mengikut ke kelas berkenaan... They`re forcing me u know... hekhek... Forcing but yet I have an extra benefit within...

Banyak manfaat bila kita bersenam ni... Selain keluar peluh dalam bahasa pasar, dengan bersenam dapat meningkatkan kadar metabolism tubuh...
- boleh maintain badan selepas raya
- panjang umur sebab darah berjalan lancar
- flow blood lagi smooth dan tak pekat macam orang yang malas bersenam... sebab bila exercise kita dehydrate dan kita akan minum banyak air...
- aweks muda ; bila banyak peluh keluar badan akan lebih sihat...
- in shape body
- kurangkan selulit (minum air banyak boleh buatkan kulit cantik)

dan banyak lagi khasiatnya... nak tau lebih lanjut sila click sini

Jadi bila dah my auntie sendiri open up an aerobic class so tak boleh nak elak lah dari joint kan... hehe... Some more I love to makes a friend... Dari duduk rumah kan... Suami pun asyik reja... Dari tengok TV cerita Keeping It Up Kardashian and Bachelorette jer baik haku g kelas aerobik...

Some more, it just RM5 per session... Mana dapat kalo engkau pergi fitness babe... The special is the teacher/instructor also imported from ex-fitness.. So, she already establish in this field...

Jom, let`s dance together...

Click here...

instructor Fiza

1 comment:

  1. Salam kenal ya sist... Artikelnya menarik nih.. Kalau boleh tau nih kira-kira Musik jenis apa yang kiranya cocok untuk tarian salsa ini? Lalu ada g ya toko baju senam yang menyediakan pakaian olehraga untuk tari salsa ini?
    Thanks...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...