JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, October 30, 2011

Tukar TempLate Baru

Assalamualaikum wbt....

 Bila dah rasa bosan dengan header dan template dari btemplate  yang baru hampir 2,3 bulan pakai, maka dengan tak buang masa lagi Mulan tukar template baru... Tapi kali ini rasanya lebih kekal lama... Rasa messy ar dengan template blog lama hari tu..

header baru... kehkeh...

Begitulah kira-kira header dan template baru Mulan... Rasanya template ni akan bertahan lama kot... Kot.... Kot... Nanti bila dah rasa tenang, Mulan akan tukar template yang rasa-rasa agak messy pulak... Huhhh... Tak elok perangai gitu... Pening viewers asyik bertukar je kan...

Actully Mulan tukar bersebab... 

1. Tak suka dengan my previous blog yang agak messy
2. Tak suka banyak sangat colour yang bercampur-campur...
3. Suka Putih
4. Tak nak serabut kepala bila nampak banyak widget dan icon/ gambar
5. Side bar template dari btemplate agak kecik... Mulan tak nak lah kecik-kecik sangat... Nanti tak nampak side bar icon...

Tu lah antara sebab musabab nye... Untuk semua viewers untuk ringankan otak bila baca blog Mulan...

nota kaki : perasan blog Mulan ada viewers... hekhek...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...