JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, October 24, 2011

Ubuntu Ni Cool la

Assalamualaikum wbt...

Mulan teringin lah nak buat OS Ubuntu kat PC nieh... Rasa cam bosan kan dengan Windows nieh... Takde menda pun yang menarik... Mulan try donwload ritu tapi failed pulak... adoi... internet tak flow elok kot... Mulan tengok kat youtube memang cool lah...

Ada spesis lembik-lembik, goyang-goyang macam air, api dan macam-macam lagi... Memang cool... Kat bawah ni Mulan selitkan video from youtube untuk halwa retina anda... Moh tengok...

Click play.... Cool wa cakap lu der..


6 comments:

  1. yup, yup sngt cool dan sekarang sudah pun buntu samada nak menukar atau tak. keh keh keh

    ReplyDelete
  2. install dan guna dual boot... maksudnya boleh pakai dua-dua ubuntu dengan window 7... rumit sikit cara pasang dia kena baca betul-betul baru install...

    dual boot boleh pilih nak guna window atau nak guna ubuntu dalam satu komputer.

    ReplyDelete
  3. asyikin : jangan buntu2... hehehe

    ReplyDelete
  4. anonymous : boleh guna dual boot ek... tulah ,cool sangat... tak tahan nengoknya...

    ReplyDelete
  5. syu unnie : sangat menarik... boleh try...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...