JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, October 5, 2011

Blogger Famous Dapat Earning RM30K

Assalamualaikum wbt....

Sekali lagi nak macam nak terkeluar mata Mulan akibat menggosok sejuta kali - sebab tak percaya dengan apa yang dilihat sebentar tadi... Korang percaya tak pendapatan blogger boleh kalah GM/CEO syarikat atau sama taraf... ??? Sekarang ni turn korang pulak nak menggosok mata okey... hehe...

Meh tengok....
IMG01194-20110930-1906
Korang kenal kan redmummy... Of course la.... Gile ko tak kenal... huhu...

So, apa pendapat korang bila tengok pendapatan nieh? Kalo cenggini lah sebulan mau aku resign ajer... Takyah kerja dah... Settle terus hutang... Huhu... Redmummy boleh buat, so kita pun boleh oke.. Dun worry.. Asal ada usaha pasti kejayaan menunggu kita... 

nota kaki : fuihhh... lap peluh jap...

2 comments:

  1. apa yg dia tulis smpi leh dpt income bnyk tu kan,,huhu,,dasyatttt!

    ReplyDelete
  2. missina : redmummy berblog dari 2005 kot... so, no wonder lah dia boleh dpt income camtue... some more banyak kerja dia buat untuk dpt earning tue.. attend event sana sini dll... ;-)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...