JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, September 15, 2011

Bergaya Dengan Shawl Syria

Assalamualaikum wbt....

Sebelum Hari Raya hari tue Mulan shopping shawl syria kat Jalan TAR... Dah sebulan berkepam dok simpan dalam almari n tak pakai... Sebenarnya Mulan tak confident nak pakai... Sebab tu biarkan ajer... Tapi minggu lepas Mulan try jugak pakai... Actually Mulan suka tengok bebudak pakai shwal nieh... Macam-macam gaya ado... Hana tajima lah, shawl ala siti lah, shawl ala arab lah...

Dengan penuh ketekunan dan kepayahan yang den ado, den buek juge... Dan inilah hasilnya... Takde lah pulak tutorial... Asal siap je ko... Yang ni pun berejam aku dok simpul sengsorang... Kalo nak ada tutorial mahu 4 hari 4 malam baru siap ko....

Layan jelah... N the result is Mulan most like shawl syria nieh... Sebab ia terletak ko atas bahu haku yang tak berapa nak bidang nieh... hikhik... n takdelah jatuh-jatuh cam shawl yang lembik tuh... Yang lembik-lembik tuh Mulan kalahla... Surrender babe... Dengan haku-haku lembik kang mengerjakan shawl tuh.... some more shawl syria nie ada ropol-ropol kat tepi tue so nampakla cantik


 see... muka cover cun I...

2 comments:

  1. haha....bawu pakai meh?..i punya shawl yg jeans tu xbawak meh kat u ni..so..dokla dlm mari nun...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...